Specificaties


  • Merk
  • MINI Origineel
  • Type
  • Victory Spoke
  • Staat:
  • Gebruikt
  • Seizoen:
  • Zomer
  • Kleur:
  • Zilver

Reserveren of je vraag stellen? » of bel +31 (0) 6 - 83 79 43 98

Omschrijving

VELGEN

Merk : MINI (ORIGINEEL)
Type : Victory Spoke R495
Kleur : Bright Silver
Staat : GEBRUIKT
Velgmaat : 6,5J x 16″ – ET 54
Onderdeelnummer : 6.855.104

BANDEN

Merk : Michelin
Type : Energy Saver zomerbanden
Bandenmaat : 195/55 R16 87W
DOT (productiedatum) : 4215
Profieldiepte : 4x 5,5 mm

Leuke 16 inch zomerwielen voor jouw MINI!

MINI Victory Spoke R495 velgen afgemonteerd met Michelin zomerbanden.

Originele MINI Victory Spoke R495 velgen in de kleur Bright Silver. De velgen zijn mooi schoon en kaarsrecht. Op 1 van de velgen zitten wat beschadigingen: putjes op de spaken en aan de velgrand (zie foto).

De velgen zijn afgemonteerd met Michelin Energy Saver banden. Dit zijn eerste montage zomerbanden voor de MINI van het type F5x. Banden met MINI stermarkering op de zijwang en ruim voldoende profiel voor vele veilige kilometers rijplezier.

Wielset is uitgerust met bandenspanningssensoren RDCi.

Deze zomerwielen zijn klaar voor montage op jouw MINI. Passend op MINI 3-deurs (F56), MINI 5-deurs (F55) en MINI Cabriolet (F57). Geschikt voor het nieuwste type MINI met 5-gaats wielnaaf: vanaf bouwjaar 2014.

Onze originele MINI velgen zijn te bezichtigen in Hapert. Bezichtiging / ophalen van velgen in Vaals is ook mogelijk. Natuurlijk kunnen de velgen ook verstuurd worden. Klik hier voor meer informatie over de bezorgkosten. Je kunt ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie.

Levering

levering

Levering in Nederland en België mogelijk. Meer informatie »


Gerelateerd


Enkele, losse velgen

Enkele, losse velgen

Noordwoud Service

Stoeprandschade? Kromme of gescheurde velg? Bij de Gebroeders van Noordwoud helpen we je snel weer op weg! De Gebroeders van Noordwoud versturen dagelijks enkele velgen door heel Europa.
Bandenservice

Bandenservice

Noordwoud Service

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
Velgreparatie

Velgreparatie

Noordwoud Service

Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!