Specificaties


  • Merk
  • BMW Origineel
  • Type
  • Styling 80
  • Staat:
  • Gereviseerd
  • Seizoen:
  • n.v.t.
  • Kleur:
  • Zilver

Reserveren of je vraag stellen? » of bel +31 (0) 6 - 83 79 43 98

Omschrijving

Merk : BMW (ORIGINEEL)
Model : Styling 80
Kleur : Zilver met gepolijste randen
Staat : GEREVISEERD
Velgmaat : 8J x 17″ – ET 20
Onderdeelnummer : 6.756.231

Uit de Noordwoud Classic collectie: zeer fraaie set 17 inch lichtmetalen velgen voor de 5-serie van het type E39 (bouwjaar 1996 – 2003).

Tweedelige 17 inch Y-spaak Styling 80 velgen van het Edition Lifestyle pakket. Dit type velg staat onder kenners ook wel bekend als de BBS RS845.

Kosten noch moeite zijn gespaard om deze velgen weer in topconditie te krijgen. De velgen zijn uit elkaar gehaald en compleet gereviseerd. De harten zijn gestraald en gepoedercoat in de originele kleur BMW Felgensilber. De tunnels zijn gestraald, gepoedercoat in de originele kleur BMW Felgensilber en de lippen (randen) zijn afgedraaid. Vervolgens zijn de harten en de tunnels afgewerkt met originele blanke coating (gelcoat). Na het assembleren en richten van de velgen hebben we ze voorzien van nieuwe, originele BMW naafdoppen (logo’s).

Echt een fantastische set velgen! Door de hoogwaardige afwerking van de gelakte gedeelten zijn de velgen nu ook “winterklaar”. Chique en sportief: deze velgenset is een sierraad voor iedere BMW 5-serie E39.

Passende bandenmaat voor deze velgen is 235/45/17. Tegen meerprijs kunnen we deze velgen leveren met nieuwe (winter)banden. Uiteraard is montage van je eigen banden ook mogelijk. Neem nu contact met ons op om jouw bandenwensen te bespreken.

Deze velgen passen op de BMW 5-serie E39 Sedan en E39 Touring.

Setprijs voor 4 velgen BMW Styling 81 + 4 BMW naafdoppen (logo’s) is €1295,-

Onze originele BMW velgen zijn te bezichtigen in Hapert. Bezichtiging / ophalen van velgen in Vaals is ook mogelijk. Natuurlijk kunnen de velgen ook verstuurd worden. Klik hier voor meer informatie over de bezorgkosten. Je kunt ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie.

Levering

levering

Levering in Nederland en België mogelijk. Meer informatie »


Gerelateerd


Enkele, losse velgen

Enkele, losse velgen

Noordwoud Service

Stoeprandschade? Kromme of gescheurde velg? Bij de Gebroeders van Noordwoud helpen we je snel weer op weg! De Gebroeders van Noordwoud versturen dagelijks enkele velgen door heel Europa.
Bandenservice

Bandenservice

Noordwoud Service

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
Velgreparatie

Velgreparatie

Noordwoud Service

Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!