Specificaties


  • Merk
  • BMW Origineel
  • Type
  • Styling 78
  • Staat:
  • Gebruikt
  • Seizoen:
  • n.v.t.
  • Kleur:
  • Chrome

Reserveren of je vraag stellen? » of bel +31 (0) 6 - 83 79 43 98

Omschrijving

Merk : BMW (ORIGINEEL)
Model : Styling 78
Kleur : Chrome look
Staat : GEBRUIKT
Velgmaat : 8J x 18″ – ET 47
Onderdeelnummer : 6.751.358

Uit de Noordwoud Classic collectie: 18 inch lichtmetalen velgen voor de BMW 3-serie E46 (bouwjaar 1998 – 2005) en de BMW Z4 van het type E85 – E86 (bouwjaar 2002 – 2008).

Zeldzame 18 inch tweedelige velgen BMW Kruisspaak Styling 78. Deze velgen staan onder kenners ook wel bekend als de BBS RS801. Het is een “smalset” velgen: 4 velgen met de velgmaat 8J x 18″ en ET waarde 47, uitermate geschikt als velgen voor een winterwielset dus.

De velgen zijn geheel gepoedercoat in de kleur Chrome look. Nieuwe, originele BMW naafdoppen (logo’s) zoals op de foto’s staan afgebeeld kunnen worden bijgeleverd voor €50,- (4 stuks).

Passende bandenmaat voor deze velgen is 225/40/18. Tegen meerprijs kunnen we deze velgen leveren met nieuwe (winter)banden. Uiteraard is montage van je eigen banden ook mogelijk. Neem nu contact met ons op om jouw bandenwensen te bespreken.

Wij verkopen deze velgen in opdracht van een klant. De velgset is een zg. MARGE artikel: dit wil zeggen dat er op de aankoopprijs geen BTW verrekening mogelijk is.

Onze originele BMW velgen zijn te bezichtigen in Hapert. Bezichtiging / ophalen van velgen in Vaals is ook mogelijk. Natuurlijk kunnen de velgen ook verstuurd worden. Klik hier voor meer informatie over de bezorgkosten. Je kunt ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie.

Levering

levering

Levering in Nederland en België mogelijk. Meer informatie »


Gerelateerd


Enkele, losse velgen

Enkele, losse velgen

Noordwoud Service

Stoeprandschade? Kromme of gescheurde velg? Bij de Gebroeders van Noordwoud helpen we je snel weer op weg! De Gebroeders van Noordwoud versturen dagelijks enkele velgen door heel Europa.
Bandenservice

Bandenservice

Noordwoud Service

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
Velgreparatie

Velgreparatie

Noordwoud Service

Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!