Specificaties


 • Merk
 • BMW Origineel
 • Type
 • Styling 722M
 • Staat:
 • Enkele velg,Gebruikt
 • Seizoen:
 • n.v.t.
 • Kleur:
 • Orbit Grey

Reserveren of je vraag stellen? » of bel +31 (0) 6 - 83 79 43 98

Omschrijving

Merk : BMW (ORIGINEEL)
Model : Styling 722M
Kleur : Orbit Grey met gepolijste vlakken
Staat : DEMO – afgemonteerd van nieuwe auto
Velgmaat : 8J x 19″ – ET 47
Onderdeelnummer : 8.009.759

Stoeprandschade? Kromme of gescheurde velg? De Gebroeders van Noordwoud helpen je weer op weg!

Uit voorraad leverbaar: enkele velg BMW Styling 722M voor de BMW X2.

De velg is afgemonteerd van een nieuwe auto, omdat er tijdens het transport lichte schade aan is gekomen. Op de gepolijste rand van de velg zitten een oppervlakkige schampschade en een klein krasje (zie foto’s). De schade is minimaal en nauwelijks zichtbaar als er een band op de velg gemonteerd is. De velg is 100% recht en op de eerder genoemde cosmetische foutjes na eigenlijk gewoon nieuw.

Nieuw kost een velg Styling 722M €690,- Wij hebben rekening gehouden met de beschadigingen op de aangeboden velg, vandaar de lage prijs van €295,-

Slechts 1 velg op voorraad. Niet als set van 4 velgen leverbaar.

De prijs is voor 1 velg BMW Styling 772M zonder naafdop. Een originele BMW naafdop (nieuw model) is tegen meerprijs van €12,50 leverbaar.

Onze originele BMW velgen zijn te bezichtigen in Hapert. Bezichtiging / ophalen van velgen in Vaals is ook mogelijk. Natuurlijk kunnen de velgen ook verstuurd worden. Klik hier voor meer informatie over de bezorgkosten. Je kunt ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie.

Levering

levering

Levering in Nederland en België mogelijk. Meer informatie »


Gerelateerd


  Enkele, losse velgen

  Enkele, losse velgen

  Noordwoud Service

  Stoeprandschade? Kromme of gescheurde velg? Bij de Gebroeders van Noordwoud helpen we je snel weer op weg! De Gebroeders van Noordwoud versturen dagelijks enkele velgen door heel Europa.
  Bandenservice

  Bandenservice

  Noordwoud Service

  De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
  Velgreparatie

  Velgreparatie

  Noordwoud Service

  Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!