Specificaties


  • Merk
  • BMW Origineel
  • Type
  • Styling 400M
  • Staat:
  • Nieuw
  • Seizoen:
  • Zomer
  • Kleur:
  • Zilver

Reserveren of je vraag stellen? » of bel +31 (0) 6 - 83 79 43 98

Omschrijving

VELGEN

Merk : BMW (ORIGINEEL)
Model : Styling 400M RDCi
Kleur : Dekor Silver 2
Staat : NIEUW
Velgmaat voorvelgen : 8J x 18″ – ET 34
Onderdeelnummer : 7.845.880
Velgmaat achtervelgen : 8,5J x 18″ – ET 47
Onderdeelnummer : 7.845.881

BANDEN

Merk : Bridgestone
Type : Potenza S001 RunFlat zomerbanden
Bandenmaat voorbanden : 225/45 R18 91Y
Profieldiepte voorbanden : NIEUW
DOT voorbanden : 2418
Bandenmaat achterbanden : 255/40 R18 95Y
Profieldiepte achterbanden : NIEUW
DOT achterbanden : 3418

Sportief de zomer in met originele BMW velgen van de Gebroeders van Noordwoud!

18 inch breedset Sterspaak Styling 400M velgen met Bridgestone RunFlat zomerbanden voor de BMW 3-serie van het type (bouwjaar 2012 – 2019) en de BMW 4-serie.

Fabrieksnieuwe wielset, afgemonteerd van een nieuwe auto (DEMO). Op deze wielen zijn alleen transportkilometers gereden (max. 50 kilometer). Zowel de velgen als de banden van deze wielset zijn nieuw.

Schitterende wielset met 1 klein schoonheidsfoutje: op de velg van het rechtervoorwiel zit een klein putje in de lak (zie foto).

De gemonteerde banden hebben de BMW stermarkering op de bandwang (BMW vrijgave = eerste montage winterbanden BMW 3-serie F3x en BMW 4-serie). Het zijn recente Bridgestone Potenza S001 RunFlat zomerbanden (DOT 2018) met de snelheidscodering Y (= tot 300 km/uur).

Wielset met bandenspanningssensoren RDCi.

Deze mooie 18 inch BMW zomerwielen zijn klaar voor gebruik. De setprijs van €1195,- is inclusief btw en bij aankoop monteren wij de wielen GRATIS onder de auto (vestiging Hapert).

Onze originele BMW velgen zijn te bezichtigen in Hapert. Bezichtiging / ophalen van velgen in Vaals is ook mogelijk. Natuurlijk kunnen de velgen ook verstuurd worden. Klik hier voor meer informatie over de bezorgkosten. Je kunt ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie.

Levering

levering

Levering in Nederland en België mogelijk. Meer informatie »


Gerelateerd


Enkele, losse velgen

Enkele, losse velgen

Noordwoud Service

Stoeprandschade? Kromme of gescheurde velg? Bij de Gebroeders van Noordwoud helpen we je snel weer op weg! De Gebroeders van Noordwoud versturen dagelijks enkele velgen door heel Europa.
Bandenservice

Bandenservice

Noordwoud Service

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
Velgreparatie

Velgreparatie

Noordwoud Service

Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!