Specificaties


  • Merk
  • BMW Origineel
  • Type
  • Styling 390
  • Staat:
  • Nieuw
  • Seizoen:
  • n.v.t.
  • Kleur:
  • Zilver

Reserveren of je vraag stellen? » of bel +31 (0) 6 - 83 79 43 98

Omschrijving

Merk : BMW (ORIGINEEL)
Model : Styling 390
Kleur : Reflex Silber
Staat : NIEUW
Velgmaat : 7J x 16″ – ET 31
Onderdeelnummer : 6.796.236

De mooiste originele BMW velgen zijn gewoon uit voorraad leverbaar bij de Gebroeders van Noordwoud!

Nieuwe 16 inch velgen voor de BMW 3-serie van het type F30 – F31 (bouwjaar 2012 – 2019). Styling 390 velgen passen ook op de BMW 3-serie van het type E90 – E91 (bouwjaar 2005 – 2012).

De velgen zijn afgemonteerd van nieuwe auto’s. Op de velgen zijn alleen transportkilometers gereden (max. 50 kilometer) en de velgen zijn dan ook gewoon in nieuwstaat.

Setprijs 4 velgen BMW Styling 390 + 4 stuks BMW naafdop (logo): €395,-

Meerprijs 4 sets RDCi sensor + ventiel €100,- Deze aanbieding is alleen geldig bij aanschaf van 4 velgen Styling 390. Bandenspanningssensoren RDCi zijn standaarduitrusting op auto’s vanaf bouwjaar 04.2014

Passende bandenmaat voor deze velgen is 205/60/16. Tegen meerprijs leverbaar met bandenspanningssensoren en / of nieuwe (winter)banden. Uiteraard is montage van je eigen banden ook mogelijk. Neem nu contact met ons op om je bandenwensen te bespreken.

Onze originele BMW velgen zijn te bezichtigen in Hapert. Bezichtiging / ophalen van velgen in Vaals is ook mogelijk. Natuurlijk kunnen de velgen ook verstuurd worden. Klik hier voor meer informatie over de bezorgkosten. Je kunt ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie.

Levering

levering

Levering in Nederland en België mogelijk. Meer informatie »


Gerelateerd


Enkele, losse velgen

Enkele, losse velgen

Noordwoud Service

Stoeprandschade? Kromme of gescheurde velg? Bij de Gebroeders van Noordwoud helpen we je snel weer op weg! De Gebroeders van Noordwoud versturen dagelijks enkele velgen door heel Europa.
Bandenservice

Bandenservice

Noordwoud Service

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
Velgreparatie

Velgreparatie

Noordwoud Service

Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!