Specificaties


  • Merk
  • BMW Origineel
  • Type
  • Styling 236 titanium
  • Staat:
  • Gereviseerd
  • Seizoen:
  • n.v.t.
  • Kleur:
  • Titanium

Reserveren of je vraag stellen? » of bel +31 (0) 6 - 83 79 43 98

Omschrijving

Merk : BMW (ORIGINEEL)
Model : Styling 236
Kleur : Titanium
Staat : NIEUWSTAAT
Velgmaat : 8J x 17″ – ET 30
Onderdeelnummer : 6.780.720

De mooiste originele BMW velgen in exclusieve kleuren vind je bij de Gebroeders van Noordwoud!

Dit is een prachtige 17 inch velgset Styling 236 in de kleur titanium. Exclusieve Gebroeders van Noordwoud kleur: een tweede BMW met deze kleur velgen zul je niet snel onderweg tegenkomen!

Zeer geschikt voor montage van winterbanden. Passende bandenmaat voor deze velgen is 225/55/17. Wij leveren deze velgen tegen meerprijs met nieuwe (winter)banden. Natuurlijk is montage van je eigen banden ook mogelijk. Neem nu contact met ons op om je bandenwensen te bespreken.

Deze velgen passen ook op de 640 benzine en diesel uitvoeringen (640 i/iX/d/dX) van de BMW 6-serie Coupé (F13), 6-serie Cabriolet (F12) en Gran Coupé (F06).

Titanium is maar één van de vele kleuren die we kunnen leveren. Ook antraciet, (mat)zwart, zilver of wit behoren tot de mogelijkheden. De ultieme individualisering van je auto! Een set velgen V-spaak Styling 236 in de kleur zilver is al leverbaar vanaf €595,- Neem nu contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Onze originele BMW velgen zijn te bezichtigen in Hapert. Bezichtiging / ophalen van velgen in Vaals is ook mogelijk. Natuurlijk kunnen de velgen ook verstuurd worden. Klik hier voor meer informatie over de bezorgkosten. Je kunt ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie.

Levering

levering

Levering in Nederland en België mogelijk. Meer informatie »


Gerelateerd


Enkele, losse velgen

Enkele, losse velgen

Noordwoud Service

Stoeprandschade? Kromme of gescheurde velg? Bij de Gebroeders van Noordwoud helpen we je snel weer op weg! De Gebroeders van Noordwoud versturen dagelijks enkele velgen door heel Europa.
Bandenservice

Bandenservice

Noordwoud Service

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
Velgreparatie

Velgreparatie

Noordwoud Service

Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!