Specificaties


 • Merk
 • BMW Origineel
 • Type
 • Styling 10
 • Staat:
 • Gereviseerd
 • Seizoen:
 • n.v.t.
 • Kleur:
 • Zilver

Reserveren of je vraag stellen? » of bel +31 (0) 6 - 83 79 43 98

Omschrijving

Merk : BMW (ORIGINEEL)
Model : Styling 10
Kleur : Zilver met gepolijste randen
Staat : GEREVISEERD
Velgmaat voorvelgen : 8J x 17″ – ET 20
Velgmaat achtervelgen : 9J x 17″ – ET 26
Onderdeelnummer : 9.409.585 – 1.181.482

Uit de Noordwoud Classic collectie: 17 inch breedset velgen BMW Styling 10.

Unieke 17 inch breedset velgen voor de BMW 7-serie van het type E32 (bouwjaar 1986 – 1993). De juiste uitvoering van Styling 10, dus een breedset mét gepolijste randen! De kans dat je hier een tweede set van gaat vinden is minimaal.

We hebben deze velgset de volledige Gebroeders van Noordwoud behandeling gegeven: de velgen zijn gestraald en gespoten in de originele kleur BMW Felgensilber, de randen zijn CNC gedraaid en de velgen zijn compleet afgelakt met blanke lak – óók het gepolijste gedeelte. Als finishing touch zijn de naafdoppen gespoten en voorzien van nieuwe BMW logo’s.

Deze set velgen is klaar om jouw BMW 7-serie E32 helemaal af te maken.

Passende bandenmaten voor deze velgen zijn: voorbanden 235/45/17 en achterbanden 265/40/17. Wij kunnen deze velgen tegen meerprijs leveren met nieuwe banden. Uiteraard is montage van je eigen banden ook mogelijk. Neem nu contact met ons op om jouw bandenwensen te bespreken.

Dit is een MARGE artikel: BTW verrekening op het aankoopbedrag is niet mogelijk.

Onze originele BMW velgen zijn te bezichtigen in Hapert. Bezichtiging / ophalen van velgen in Vaals is ook mogelijk. Natuurlijk kunnen de velgen ook verstuurd worden. Klik hier voor meer informatie over de bezorgkosten. Je kunt ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie.

Levering

levering

Levering in Nederland en België mogelijk. Meer informatie »


Gerelateerd


  Enkele, losse velgen

  Enkele, losse velgen

  Noordwoud Service

  Stoeprandschade? Kromme of gescheurde velg? Bij de Gebroeders van Noordwoud helpen we je snel weer op weg! De Gebroeders van Noordwoud versturen dagelijks enkele velgen door heel Europa.
  Bandenservice

  Bandenservice

  Noordwoud Service

  De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
  Velgreparatie

  Velgreparatie

  Noordwoud Service

  Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!