Specificaties


  • Merk
  • BMW Origineel
  • Type
  • Styling 6
  • Staat:
  • Gereviseerd
  • Seizoen:
  • n.v.t.
  • Kleur:
  • Zilver

Reserveren of je vraag stellen? » of bel +31 (0) 6 - 83 79 43 98

Omschrijving

Merk : BMW (ORIGINEEL)
Type : Styling 6
Kleur : Zilver
Staat : GEREVISEERD
Velgmaat : 7,5J x 16″ – ET 54
Onderdeelnummer : 1.179.774

Uit de Noordwoud Youngtimer en Classic collectie: unieke 16 inch Styling 6 velgen voor de BMW 525ix van het type E34 (bouwjaar 1991 – 1996).

Deze zeer zeldzame Styling 6 velgen zijn in uitstekende staat: de velgen zijn schoon, recht en schadevrij. We hebben de velgen compleet gereviseerd: de velgen zijn gestraald en daarna, zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde, gespoten in de originele kleur BMW Felgensilber. Op de naafdoppen (niet meer nieuw leverbaar!) zitten een paar oppervlakkige beschadigingen.

Originele eerste montage velgen voor de BMW 5-serie E34 525i met xDrive (vierwielaandrijving). Een echte zeldzaamheid: deze velgen zijn alleen geschikt voor de BMW E34 525ix, de enige set velgen die past op deze uitvoering van de E34 525ix. Deze velgen passen niet op de E34 met achterwielaandrijving.

De setprijs van €995,- is inclusief BTW.

Passende bandenmaat voor deze velgen is 225/55/16. We kunnen de velgen, tegen meerprijs, voorzien van nieuwe banden. Uiteraard is montage van je eigen banden ook mogelijk. Neem nu contact met ons op om jouw bandenwensen te bespreken.

Onze originele BMW velgen zijn te bezichtigen in Hapert. Bezichtiging / ophalen van velgen in Vaals is ook mogelijk. Natuurlijk kunnen de velgen ook verstuurd worden. Klik hier voor meer informatie over de bezorgkosten. Je kunt ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie.

Levering

levering

Levering in Nederland en België mogelijk. Meer informatie »


Gerelateerd


Enkele, losse velgen

Enkele, losse velgen

Noordwoud Service

Stoeprandschade? Kromme of gescheurde velg? Bij de Gebroeders van Noordwoud helpen we je snel weer op weg! De Gebroeders van Noordwoud versturen dagelijks enkele velgen door heel Europa.
Bandenservice

Bandenservice

Noordwoud Service

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
Velgreparatie

Velgreparatie

Noordwoud Service

Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!