Specificaties


  • Merk
  • BMW Origineel
  • Type
  • Styling 569
  • Staat:
  • Nieuw
  • Seizoen:
  • n.v.t.
  • Kleur:
  • Orbit Grey

Reserveren of je vraag stellen? » of bel +31 (0) 6 - 83 79 43 98

Omschrijving

Merk : BMW (ORIGINEEL)
Type : Styling 569 RDCi
Kleur : Orbit Grey Grey met gepolijste vlakken
Staat : NIEUW
Velgmaat : 7,5J x 18″ – ET 51
Onderdeelnummer : 7.856.070

Nieuwe 18 inch velgen voor de BMW X1 van het type F48 (bouwjaar 2015 – heden) en de BMW X2.

Y-spaak Styling 569 velgen.

De velgen zijn afgemonteerd van een nieuwe auto (DEMO) en verkeren in nieuwstaat. Op DEMO velgen kunnen lijmresten van plaklood en kleine beschadigingen zitten van banden(de-)montage: deze zijn onzichtbaar wanneer er op de velgen een band gemonteerd wordt.

Setprijs 4 BMW Styling 569 velgen + 4 BMW bandenspanningssensoren RDCi + 4 BMW naafdoppen €995,-

Nieuw kosten deze velgen €434,- per stuk. Let op: dit is zonder bandenspanningssensoren en naafdoppen! Onze prijs voor de complete set is slechts €995,- Slag je slag, 1 set velgen Styling 569 op voorraad, OP = OP.

Passende bandenmaat voor deze velgen is 225/50/18. Wij kunnen deze velgen tegen meerprijs leveren met nieuwe winterbanden. Uiteraard is montage van je eigen banden ook mogelijk. Neem nu contact met ons op om jouw bandenwensen te bespreken.

Setprijs Styling 569 velgen met Bridgestone RunFlat winterbanden: €1695,-

Onze originele BMW velgen zijn te bezichtigen in Hapert. Bezichtiging / ophalen van velgen in Vaals is ook mogelijk. Natuurlijk kunnen de velgen ook verstuurd worden. Klik hier voor meer informatie over de bezorgkosten. Je kunt ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie.

Levering

levering

Levering in Nederland en België mogelijk. Meer informatie »


Gerelateerd


Enkele, losse velgen

Enkele, losse velgen

Noordwoud Service

Stoeprandschade? Kromme of gescheurde velg? Bij de Gebroeders van Noordwoud helpen we je snel weer op weg! De Gebroeders van Noordwoud versturen dagelijks enkele velgen door heel Europa.
Bandenservice

Bandenservice

Noordwoud Service

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
Velgreparatie

Velgreparatie

Noordwoud Service

Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!