Specificaties


  • Merk
  • BMW Origineel
  • Type
  • Styling 550M
  • Staat:
  • Nieuw
  • Seizoen:
  • Winter
  • Kleur:
  • Ferric Grey

Reserveren of je vraag stellen? » of bel +31 (0) 6 - 83 79 43 98

Omschrijving

VELGEN

Merk : BMW (ORIGINEEL)
Type : Styling 550M
Kleur : Ferric Grey met gepolijste vlakken
Staat : NIEUW
Velgmaat : 7,5J x 17″ – ET 54
Onderdeelnummer : 8.053.523

BANDEN

Merk : Bridgestone
Type : Blizzak LM-001 RunFlat winterbanden
Bandenmaat : 225/45 R17 91H
DOT (productiedatum) : 2319
Profieldiepte : NIEUW

M-Power bij de Gebroeders van Noordwoud!

Wij hebben ze op voorraad: nieuwe 17 inch winterwielen voor de BMW 1-serie van het type F40 (bouwjaar 2019 – heden) en de BMW 2-serie Gran Coupé F44.

Dubbelspaak BMW Styling 550M velgen met Bridgestone RunFlat winterbanden.

Originele BMW winterwielen voor de BMW 1-serie F40 en de BMW 2-serie Gran Coupé F44. De gemonteerde banden hebben de BMW stermarkering op de bandwang (BMW vrijgave = eerste montage winterbanden BMW 1-serie F40 en BMW 2-serie Gran Coupé F44). Het zijn Bridgestone winterbanden van de laatste generatie, speciaal ontwikkeld voor het nieuwste type 1-serie en de BMW 2-serie Gran Coupé. Uiteraard hebben de banden het alpine- / sneeuwvloksymbool dat verplicht is voor gebruik onder winterse weersomstandigheden, bijvoorbeeld in Oostenrijk en Duitsland.

Wielset met bandenspanningssensoren RDCi.

Jouw nieuwe 17 inch BMW Styling 550M winterwielen zijn klaar voor gebruik. De setprijs van €1495,- is inclusief btw en GRATIS montage op jouw BMW (vestiging Hapert).

Setnummer : 550MW/1

Onze originele BMW velgen zijn te bezichtigen in Hapert. Bezichtiging / ophalen van velgen in Vaals is ook mogelijk. Natuurlijk kunnen de velgen ook verstuurd worden. Klik hier voor meer informatie over de bezorgkosten. Je kunt ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie.

Levering

levering

Levering in Nederland en België mogelijk. Meer informatie »


Gerelateerd


Enkele, losse velgen

Enkele, losse velgen

Noordwoud Service

Stoeprandschade? Kromme of gescheurde velg? Bij de Gebroeders van Noordwoud helpen we je snel weer op weg! De Gebroeders van Noordwoud versturen dagelijks enkele velgen door heel Europa.
Bandenservice

Bandenservice

Noordwoud Service

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
Velgreparatie

Velgreparatie

Noordwoud Service

Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!