Specificaties


  • Merk
  • BMW Origineel
  • Type
  • Styling 5
  • Staat:
  • Gereviseerd
  • Seizoen:
  • n.v.t.
  • Kleur:
  • Zilver

Reserveren of je vraag stellen? » of bel +31 (0) 6 - 83 79 43 98

Omschrijving

Merk : BMW (ORIGINEEL)
Type : Styling 5
Kleur : Zilver
Staat : GEREVISEERD
Velgmaat : 7J x 15″ – ET 20
Onderdeelnummer : 1.179.774

Uit de Noordwoud Youngtimer en Classic collectie: schitterende 15 inch Styling 5 velgen voor de BMW 6-serie van het type E24 (bouwjaar 1977 – 1989). Deze velgen zijn ook geschikt voor de BMW 7-serie van het type E32 (bouwjaar 1985 – 1994) en de BMW 5-serie van het type E34 (bouwjaar 1987 – 1996).

Deze zeldzame Kruisspaak Styling 5 velgen zijn in zeer goede staat: de velgen zijn schoon, recht en schadevrij. We hebben de velgen compleet gereviseerd: de velgen zijn gestraald en daarna, zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde, gespoten in de originele kleur BMW Felgensilber. Het spuitwerk is mooi “schraal”: precies zoals de velgen af-fabriek ook geleverd werden. Onder het lakwerk zijn aan de binnenzijde van de velgen sporen van aluminiumoxidatie zichtbaar.

Originele eerste montage velgen voor de BMW 5-serie E34, de 6-serie E24 en de 7-serie E32. Let op: dit zijn metrische velgen, geschikt voor banden met de “normale” maat 225/60 R15. Deze velgen zijn de perfecte vervangers voor TRX velgen.

De setprijs van €995,- is inclusief BTW.

Passende bandenmaat voor deze velgen is 225/60/15. We kunnen de velgen, tegen meerprijs, voorzien van nieuwe banden. Uiteraard is montage van je eigen banden ook mogelijk. Neem nu contact met ons op om jouw bandenwensen te bespreken.

Onze originele BMW velgen zijn te bezichtigen in Hapert. Bezichtiging / ophalen van velgen in Vaals is ook mogelijk. Natuurlijk kunnen de velgen ook verstuurd worden. Klik hier voor meer informatie over de bezorgkosten. Je kunt ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie.

Levering

levering

Levering in Nederland en België mogelijk. Meer informatie »


Gerelateerd


Enkele, losse velgen

Enkele, losse velgen

Noordwoud Service

Stoeprandschade? Kromme of gescheurde velg? Bij de Gebroeders van Noordwoud helpen we je snel weer op weg! De Gebroeders van Noordwoud versturen dagelijks enkele velgen door heel Europa.
Bandenservice

Bandenservice

Noordwoud Service

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
Velgreparatie

Velgreparatie

Noordwoud Service

Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!