Specificaties


  • Merk
  • BMW Origineel
  • Type
  • Styling 135M
  • Staat:
  • Gebruikt
  • Seizoen:
  • Zomer
  • Kleur:
  • Zilver

Reserveren of je vraag stellen? » of bel +31 (0) 6 - 83 79 43 98

Omschrijving

VELGEN

Merk : BMW (ORIGINEEL)
Model : Styling 135M
Kleur : Zilver
Staat : GEBRUIKT
Velgmaat : 8J x 18″ – ET 43
Onderdeelnummer : 8.036.944

BANDEN

Merk : Michelin
Type : Pilot Sport 4 zomerbanden
DOT (productiedatum) : 4418
Bandenmaat : 245/40 R18 97Y XL
Profieldiepte voorbanden : 6,5 mm
Profieldiepte achterbanden : 6,5 mm

Uit de Noordwoud Classic collectie: 18 inch zomerwielset voor de BMW 5-serie E60 – E61 met xDrive (bouwjaar 2003 – 2010).

Dubbelspaak Styling 135M velgen met Michelin zomerbanden.

Een zeldzaamheid: 18 inch smalset BMW Styling 135M voor de BMW 5-serie E6x met xDrive! Zeldzame en fel begeerde wielset, in topstaat.

Zowel de velgen als de banden van deze set zijn in uitzonderlijk goede staat. Deze wielset is iets minder dan twee jaar geleden nieuw aangeschaft! De velgen zijn smetteloos en de gemonteerde Michelin banden hebben nog bijna het volledige profiel.

Uitzonderlijk mooie wielset: zoals deze komen we ze zelden tegen. Deze wielen passen alleen op auto’s met xDrive.

Wij verkopen deze wielen in opdracht van een klant. De wielset is een zg. MARGE artikel: dit wil zeggen dat er op de aankoopprijs geen BTW verrekening mogelijk is.

Setnummer : 135ME6xxZ/1

Onze originele BMW velgen zijn te bezichtigen in Hapert. Bezichtiging / ophalen van velgen in Vaals is ook mogelijk. Natuurlijk kunnen de velgen ook verstuurd worden. Klik hier voor meer informatie over de bezorgkosten. Je kunt ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie.

Levering

levering

Levering in Nederland en België mogelijk. Meer informatie »


Gerelateerd


Enkele, losse velgen

Enkele, losse velgen

Noordwoud Service

Stoeprandschade? Kromme of gescheurde velg? Bij de Gebroeders van Noordwoud helpen we je snel weer op weg! De Gebroeders van Noordwoud versturen dagelijks enkele velgen door heel Europa.
Bandenservice

Bandenservice

Noordwoud Service

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
Velgreparatie

Velgreparatie

Noordwoud Service

Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!