De ultieme balans in je auto

Het monteren en balanceren van moderne BMW en MINI banden is een vak apart. De Gebroeders van Noordwoud beschikken over de modernste apparatuur voor het monteren en balanceren van RunFlat banden. Vakmanschap, ervaring en specialisatie in de merken BMW en MINI zorgen voor perfect gebalanceerde wielen en onbeschadigde velgen. Wij monteren en balanceren normale en RunFlat banden voor ieder type BMW of MINI. Montage en balanceren van 16 inch RunFlat banden al vanaf €17,50 per wiel.

Montage van ‘vreemde merken’ en eigen banden ook mogelijk. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Prijslijst

(De-)montage & balanceren


Normaal RFT RDC RFT / RDC
15″ € 12,50 € 22,50
16″ € 15,00 € 17,50 € 25,00 € 27,50
17″ € 17,50 € 20,00 € 27,50 € 30,00
18″ € 20,00 € 22,50 € 30,00 € 32,50
19″ € 22,50 € 25,00 € 32,50 € 35,00
20″ € 25,00 € 27,50 € 35,00 € 40,00

Alleen demontage – € 2,50 (tot 18″)

Prijzen RDC excl. RDC ventielen / sensoren. Prijzen per wiel, inclusief btw.

RDC = Banden spanning controle
RFT = RunFlat banden

Vragen?

Neem direct contact op »
Winterbanden huren

Winterbanden huren

Noordwoud Service

Niet het hele winterseizoen winterbanden nodig, maar wel veilig onderweg naar de wintersport? Dan kan het huren van een set originele BMW of MINI velgen met winterbanden bij de Gebroeders van Noordwoud een goede optie zijn.
Enkele, losse velgen

Enkele, losse velgen

Noordwoud Service

Stoeprandschade? Kromme of gescheurde velg? Bij de Gebroeders van Noordwoud helpen we je snel weer op weg! De Gebroeders van Noordwoud versturen dagelijks enkele velgen door heel Europa.
Montage & Balanceren

Montage & Balanceren

Noordwoud Service

Het monteren en balanceren van moderne BMW en MINI banden is een vak apart. De Gebroeders van Noordwoud beschikken over de modernste apparatuur voor het monteren en balanceren van RunFlat banden.
Opslag service

Opslag service

Noordwoud Service

Het wisselen van (winter)wielen is een vies en tijdrovend karwei. Zonder het juiste gereedschap is het veilig monteren van wielen een hele opgave. Bovendien nemen de afgemonteerde wielen een hoop plaats in beslag.
Custom Velgen

Custom Velgen

Noordwoud Service

Originele BMW en MINI velgen worden geleverd in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. Toch is het mogelijk BMW en MINI velgen nog verder te personaliseren met een Gebroeders van Noordwoud Custom Velg Metamorphose.
Velgreparatie

Velgreparatie

Noordwoud Service

Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!
Bandenservice

Bandenservice

Noordwoud Service

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
Bandenspanningssensoren

Bandenspanningssensoren

Noordwoud Tip

We krijgen de laatste tijd veel vragen over bandenspanningssensoren. Hier leggen we kort uit welke systemen er binnen de BMW Group worden gebruikt en hoe je eenvoudig kunt controleren welk type jouw BMW of MINI heeft.