Originele BMW velgen voor je BMW youngtimer

Originele BMW velgen voor je BMW youngtimer vind je bij de Gebroeders van Noordwoud. Ook voor originele velgen voor een BMW classic car ben je bij de Gebroeders van Noordwoud aan het juiste adres. Doorlopend gevarieerd aanbod velgen voor oa. de BMW 3-serie E36 en de BMW 5-serie E39. Losse originele BMW velgen en complete wielsets op voorraad. De beste kwaliteit originele BMW velgen die jouw classic BMW verdient!

De mooiste originele BMW velgen voor jouw BMW youngtimer of BMW oldtimer

Een BMW van 15 jaar of ouder noemen we een youngtimer. Is jouw BMW 40 jaar of ouder? Dan mag je met recht van een classic BMW spreken! Bij de Gebroeders van Noordwoud delen we jouw liefde voor de oude(re) BMW modellen. Om je te helpen jouw BMW weer helemaal in tip top conditie te krijgen hebben we de Gebroeders van Noordwoud Classic afdeling opgericht. De mooiste originele BMW velgen voor jouw BMW youngtimer of BMW oldtimer gewoon uit voorraad leverbaar: Noordwoud Classic.

Enkele, losse velgen

Enkele, losse velgen

Noordwoud Service

Stoeprandschade? Kromme of gescheurde velg? Bij de Gebroeders van Noordwoud helpen we je snel weer op weg! De Gebroeders van Noordwoud versturen dagelijks enkele velgen door heel Europa.
Bandenservice

Bandenservice

Noordwoud Service

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
Velgreparatie

Velgreparatie

Noordwoud Service

Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!