Op zoek naar BMW winterbanden met velgen?

Met een originele BMW winterbanden set van de Gebroeders van Noordwoud ben je onder winterse weersomstandigheden veilig onderweg. Originele BMW winterbanden sets van de Gebroeders van Noordwoud garanderen grip en een veilig weggedrag op nat en glad wegdek. Laat regen, sneeuw en ijs maar komen! Met originele BMW winterbanden sets van de Gebroeders van Noordwoud ben je verzekerd van optimale prestaties. Wij leveren originele BMW winterbanden sets uit voorraad voor alle types BMW. Zoek een mooie BMW winterbanden set uit en maak snel een afspraak voor montage. De originele winterbanden sets van de Gebroeders van Noordwoud bieden de originele BMW kwaliteit die jij zoekt, voor een redelijke prijs. Zowel nieuw als gebruikt, bij de Gebroeders van Noordwoud vind je altijd een originele BMW velgen set die bij jouw BMW en bij jouw budget past.


Ons nieuwste aanbod

Bekijk onze nieuwste voorraad BMW velgen

Dit is nog lang niet alles!

Ga direct naar alle voorraad

BMW winterbanden »

Montage & Balanceren

Montage & Balanceren

Noordwoud Service

Het monteren en balanceren van moderne BMW en MINI banden is een vak apart. De Gebroeders van Noordwoud beschikken over de modernste apparatuur voor het monteren en balanceren van RunFlat banden.
Bandenservice

Bandenservice

Noordwoud Service

De banden en velgen zijn de enige contactpunten die een BMW of MINI heeft met het wegdek. Het soort dat op de auto is gemonteerd bepaalt in hoge mate het rijcomfort, het weggedrag en de veiligheid van de BMW of MINI.
Velgreparatie

Velgreparatie

Noordwoud Service

Een stoeprandje is zo geraakt! De Gebroeders van Noordwoud repareren originele BMW en MINI velgen. Of het nu gaat om een klein krasje, een lelijke stoeprandschade of een kromme velg, de Gebroeders van Noordwoud weten raad!